Njuskalo
Cafe.ba
Prikaži 18+
Pretraga: 

AktuelnoCoolGlupoIgreAuto motoLjudiNaukaReklameDjevojkeSportŠokantnoZabavno


Online clanova: 0
Online gostiju: 27

Clanovi online


Preduzete sve aktivnosti u borbi protiv terorizma
- Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i članovi Odbora za bezbjednost Narodne skupštine Republike Srpske saglasili su se danas da je bezbjednosna situacija u Srpskoj usložnjena nakon terorističkog napada u Zvorniku, ali da MUP preduzima sve neophodne aktivnosti u borbi protiv terorizma.
Mladi biraju pravo, poslodavci IT stručnjake
- Da se omladina ozbiljno treba preusmjeriti ka obrazovanju za stručna zanimanja tražena na tržištu rada svjedoči podatak da je na evidenciji Zavoda za zapošljavanje RS čak 14.045 visokoobrazovanih lica, od čega najviše pravnika i ekonomista, zaključno sa 30. aprilom 2015.
Od Banjalučanina iznudio oko 70.000 KM
- Nad muškarcem iz Banjaluke čiji su inicijali D.N. 42, koji je osumnjičen za zelenaštvo i iznude na štetu građanina Prnjavora u iznosu od oko 70.000 KM, izvršena je kriminalistička obrada, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti CJB Banjaluka.
Četiri pravila za zdravlje i njegu trepavica
Na sagovorniku prvo primijetimo oči, a na očima trepavice. Osim estetske funkcije, trepavice štite oči od prašine, UV zračenja i sastojaka šminke, pa im je potrebna adekvatna njega kako bi bile što ljepše, zdravije i gušće.
Skupština Kosova 29. maja glasa o formiranju specijalnog suda za ratne zločine
-Mi smo, ustvari, u nastavku procesa koji je ranije izglasan u ovoj Skupštini. Za nas je jako važna nacionalni koncenzus imajući u vidu da su pretenzije Dika Martija izglasane u Savetu Evrope, pretočene u izveštaju (tužioca) Vilijamsona, pretvorene u prepreku za budućnost naših građana. Mi kao institucije i kao političari ne smemo da dozvolimo da budućnost zemlje i građana ostane tala, kazao je Kadri Veseli, predsednik Skupštine Kosova.
Kraj polivanju hrane izbjeljivačem
Sektor maloprodaje, veoma moćan u Francuskoj, uskoro više neće moći da neprodatu hranu sa svojih polica šalje u kontejnere za smeće.
Zvizdić: Krajem ove ili početkom naredne godine aplikacija BiH za članstvo u EU
- Na nama je da kroz ekonomsku reformsku agendu čije usvajanje će uslijediti vrlo brzo, najdalje za mjesec dana, kroz donošenje bitnih strategija koje će pokazati naše opredjeljenje ka stabilnosti u regiji, kroz brojne konekviti projekte koje znače našu regionalno povezivanje i konačno kroz usvajanje pravne stečevine evropeke unije pokažemo da je nastupilo jedna dobra era, jedno doba značajnog ubrzavanja svih naših zadataka i obaveza na putu ka Evropskoj uniji, ocijenio je u razgovoru za Anadolu Agency (AA) predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić
Preuranjeno razmatranje informacije o napadu na policijsku stanicu
- Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je nelogično to što je Savjet ministara BiH razmatrao informacije o napadu na policijsku stanicu u Zvorniku i akciji Ruben dok se ne dobije dovoljan broj činjenica o tim predmetima.
Šta izbjegavati u trudnoći?
Postoji sveopće mišljenje da trudnice mogu jesti što žele i kada žele, ali studije pokazuju drugačije. Trudnoća podrazumijeva da pazite što unosite u tijelo. Ne zaboravite da je vaša prehrana sad postala i prehranom vašeg nerođenog djeteta. To znači da trebate biti zdravi za oboje.
Upozorenje građanima zbog očekivanih obilnijih padavina
- Odjeljenje Civilne zaštite u Bijeljini izdalo je danas upozorenje građanima na obilnije padavine koje mogu izazvati znatan porast bujičastih vodotoka u Semberiji.
Politicarke sirom sveta

31.08.2011 10:55 | LaV | Djevojke
Pogledano: 910 puta  |  Komentara: 0
Da li ste znali da ima ovoliko sexy politicarki sirom sveta ? Jedino mi nemamo sexy zene u politici..


Komentari   Dodaj komentar   Slučajno odabrano

   Aketuelno
Komšijinu kćerku Komšijinu kćerku "okačio" na porno-sajt
Dragoslav Gajić iz Žarkovine kod Teslića prijavio je Mišu Jovića ...

Slušajte radio preko interneta Slušajte radio preko interneta
Ovaj besplatan program koga možete preuzeti sa sajta skidajmo - KLIKN...

Seksi devojke sa facebook-a Seksi devojke sa facebook-a
Zajedničko za sve ove lepotice je to što su postavile svoje fotograf...

Adriana Lima Adriana Lima
Nove slike sexy Adriane :)...

Rihanna prekinula vezu s Mattom Kempom Rihanna prekinula vezu s Mattom Kempom
Popularna pjevačica Rihanna prekinula je svoju vezu sa Mattom Kempom,...   Anketa
Ocijenite našu novu web prezentaciju

 
Pretraga: 
Created by itMedia © 2010 Cafe.ba All right Reserved